Tämä luumurahkan ohje on n. 4-6 ihmiselle. Luumurahkan tekoon on hyvä varata n. 15 minuuttia. Se on helppo, nopea, mutta myös erittäin hyvää!
2 dl maustamaton rahkaa
2 dl vispikermaa
3-4rkl sokeria
50g luumuhilloa
Valmistusohje
1. Kaada vispikerma kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Vispikerma on hyvää silloin, kun pystyt tekemään siihen kahdeksikon niin, että se jää pinnalle.
2. Kaada joukkoon maustamaton rahka. Vatkaa pienellä teholla.
3. Lisää joukkoon sokeri. Voit halutessasi laittaa lisää sokeria maun mukaan.
4. Lisää luumuhillo. Vatkaa pienellä teholla.
5. Pistä luumurahka hetkeksi jääkaappiin. Tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti